Tänään vihdoinkin sain itseäni niskasta kiinni jo heti aamusta. Aamulla, kun koululainen oli lähtenyt kouluun, lähdimme Jussin kanssa reippailemaan. Puolentoista tunnin lenkki lumimyräkässä teki terää. Sen jälkeen koko päivän jaksanut touhuilla ihan erilailla, kyllä tuo ulkoilma vaan auttaa jaksamaan, uskottava se on!!!!!
Tuossa iltasella ajattelin, että kokeilen vielä onnistuuko atc-korttien teko. Edellisestä kortista jo jonkin verran aikaa. Tuolla alemmassa postauksessa oleva Marilyn on siis aikaisempaa tuotantoa.
Nytkin oli vaan Marilynit mielessä. En ymmärrä ku en saa niitä millään mun mielestäni. Siksi olenkin ajatellut, että tästä lähtien teen vain niitä kortteja joita oikeesti tykkään tehdä. Eli Marilynejä ja ehkä vintage on myös sellainen iki-aihe.

Yhtä asiaa vaan en tajuu. Mulla kun menee aikaa ihan hirveesti noitten korttien kanssa. En saanut oikeestaan aikaiseksi kuin kolme valmista atc-korttia ja pari tuntia siinä sekos. Tosin teen aika "herkutellen" kun alan tekeen. Suunnittelen, kääntelen, vääntelen ja mietin noinko vai näinkö vai, vai....
Mulla oli inspis hukassa todella pitkän aikaa näiden atc-korttien suhteen, mutta pitää nyt vaan koittaa sitä raapia uudelleen esiin, on se kuitenkin niin kivaa.
Ajattelin ny laittaa nää uudet tulokkaat esille...

  

1193535.jpg

1193530.jpg

1193533.jpg