1206524.jpg

Minua olivat monet ystävät täällä blogissa muistaneet tällaisella kunniamaininnalla/kukkakimpulla.

KIITOS!!!!!

 AnskuOrvokki, Pirjo, Marita, Kikka

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

 

Itse haluan ojentaa oman kiitokseni seuraaville henkilöille. Perustelen vielä sen verran, että kaikkien sivuilla on ilo käydä, usein montakin kertaa päivässä. Henkilöt ovat hyvin luovia ja on ilo seurata heidän tekemisiään. Kädentaitoja näillä naisilla on monipuolisesti. Toivottavasti tämä tuottaa heille yhtä paljon iloa kuin tuo itse saamani maininta. Oikein askartelun runsasta vuotta kaikille. Olisi ollut varmasti monta muutakin joille olisin halunnut maininnan antaa, mutta rajoitin tuon nyt siihen kymmeneen kun niin oli määrä.

Kikka                          Teija-Tiina
Ansku                         Tatsi
Pirjo                          Johanna
Famu                         AnneHelena
Maissi                         Orvokki