Hei kaikki Marilyn decoon osallistujat.
Calle tuossa kommentoi ja taitaa yhtä malttamattomana odottaa Marilyn-decoa saapuvaksi ja julkaistavaksi kuin minäkin. Asia on nyt sillä mallilla että tuossa joulu-tammikuun aikana deconi oli yhdellä ja samalla ihmisellä, joten deco on edelleen matkallaan. Vielä kahden decoilijan luona se käy ja sitten saakin tulla mulle. Viimeksi olen 19.2 antanut osoitteen joten kyllä tässä nyt ainakin kuukauden verran vielä menee. Tyhmyyksissäni otin decoon 20 osallistujaa, se on liikaa. Varsinkin jos jokainen ei hoida hommaa eteenpäin ajallaan. Mutta tämä tietää vain sitä että seuraavaan decooni en sitten enää näitä "jarruja" huoli mukaan, eikä varmaan moni muukaan.
Marilyn lähti matkaan heinäkuun lopulla 2007, joten aika pitkän kiertueen se nyt sitten heitti, mutta mitä opimme tästä.
Muutenkin ihmettelen että toiset eivät hoida osallistumisiaan näihin vaihtoihin ja decoihin niin kuin ollaan sovittu. Ehkä silloin ilmoittautumisvaiheessa kannattais miettiä asia loppuun ja vielä hyvin tarkkaan.
Seuraavaksi voisin ajatella jotain kutsu-decoa tai vastaavaa, silloin ainakin tietää ja tuntee tekijät eikä tule pettymyksiä.
Tähän asiaan toivoisin kommentteja. Sillä on taas varmaan sellainen asia josta vaietaan syystä tai toisesta.
Kommentoida voi ja jopa toivon sitä!!!!!