Tervehdys taasen, sanoisinko pitkästä aikaa...hmmm..no en sano...
Sain Famulta taannoin kesäisen päähuivin postitse ja sitä olen käännellyt ja väännellyt käsissäni. Vaikka olen virkkaillut ja pitäisi selvästä mallista löytää aloituskohta niin ei vaan avautunut vaikka kuinka koitin. Milloin koitin kulmasta ja millon toisesta kulmasta, mutta kun ei niin ei. Toissapäivänä jumitin itteni sohvatuoliin ja ajattelin että ennen en nouse kuin tämänkin pikku-huivin mysteeri mulle selviää. Ja selvishän se si ja ny melkein nolottaa, mutta mistä sitä immeinen kaiken voi tietää. Ny on si etusormi melkein puhki, ku tietty tartti valita melko ohut lanka ja koukku tietysti sen mukaan.
Tähän huiviin aion vielä lisäillä tuohon reunaan (otsan kohtaan) jotain pientä, ehkä helmiä tai virkattuja pikku kukkia tai ehkä molempia tai jotain!!!!
Seuraavaksi aion kokeilla sellaista virkattua kesäkassia, Virkun sivuilta löytyi malli johon ihastuin ja tänään bongasin kirjastosta lehdenkin mistä malli löytyi, ET-lehti 10/2007, Italialainen kesäkassi.
Lisäksi pitäis tehdä Anskun filmitähti atc-vaihtoon kortteja 10 kipaletta ja pariin muuhunkin vaihtoon kortit tekemättä ja yksi decokin vailla inspiraatioo.
Tuo kevät tekee vähän levottomaksi. Kaikkea ihanaa olisi taas mukava värkkäillä ja värkkäilläänkin. Käsiä vaan sais olla muutama pari lisää niin hommat joutuis hieman nopsemmin.

Telkät tuli joelle viikko sitten ja aikamoista kirmaamista siellä onkin. Kunhan eivät nyt niskojaan vaan taittaisi kun siellä niitä viskovat mennen tullen. Tarkistin niiden pöntönkin ja olihan ne sinne jo munineet yhden munankin hätäpäissään. Kunhan nyt muistaisivat sitä välillä tulla hautomaankin.
Kolme saukkoa myös uiskenteli tuossa samaisessa joessa, vesi vaan lensi kun kuperkeikkojaan siellä heittelivät.
Tässä nyt kuitenkin kuvaa kesähuivista vaikka väristä tulee eittämättä joulu mieleen.

1435729.jpg

Odottelen jo kovasti myös Saksan atc-kortti vaihdon kortteja saapuvaksi, pitäisi tulla ihan näinä päivinä. Laitan kuvat heti tänne esille kun ovat perillä.