Täällä Koijärvellä aurinko paistaa ja kevät puskee oikein rytinällä. Sinivuokkoja löytyi jo talon lähellä olevasta metsiköstä, samoin leskenlehtiä kukkii siellä täällä. Krookukset kukkii, narsissit ja tulppaanit antavat odottaa vielä jonkin aikaa tuloaan.
Tulvavesi on laskenut. Luulinkin jo että pitää alkaa riisinviljelijäksi, pelloilla oli siihen malliin vettä. No nyt pitää sitten taas palailla alkuperäiseen suunnitelmaan, eli olkoon nurmikolla, niinkuin alunperinkin.
Tuossa jossain välissä taas askartelin helmillä pari kaulanauhaa, ovat noin 70 cm mittaisia. Ne eivät ole mitään sen kummempia kuin aikaisemmatkaan, mutta kiva niitä on tehdä. Tosin eilen kun siivoilin niin imuriin meni iloisesti varmaan saman verran helmiä, kuin mitä valmiissa helmissä on. Isot sormet ja pienet helmet ovat mielestäni aikalailla "extreme"-harrastus, siihen kun lisää vielä hieman huonosti näkevän näpertelijän, niin soppa on valmis!!!!
Kiva kun olette ahkerasti osallistuneet arvontaani. Vielä näkyy olevan jonkinverran matkaa tuohon etappiin. Ihana huomata miten erilaisia lempivärejä ihmisillä on.
Nyt vois hetkeksi lähteä ulos nauttimaan ihanasta kevät säästä.

Tässä vielä kuvat mun uusista helmistä!

1470617.jpg

1470618.jpg