Aika vierähtää nopeaan, kun on paljon kaikenlaista puuhaa. Varsinkin nyt kun on sellaista mukavaa puuhaa ja muutenkin tuntuu, että kauniit kesäiset päivät ja varsinkin tuo aurinko saavat energiat virtaamaan ihan eri tavalla.
En olisi uskonut että helmet ja helmeily alkavat taas näin paljon kiinnostamaan, vaikka usein ne kesä-aikaan vievätkin mennessään.
Orvokin kanssa olemme molemmat hurahtaneet helmeilyyn oikein kunnolla, sen voin sanoa meidän molempien puolesta. On valtavan innostavaa kun sama harrastus innostaa uusiin kokeilun, materiaaleihin ja oivalluksiin.
Tänään sain Orvokilta kolmannen viikon korun, joka oli aiheeltaan kierrätyskoru. Ideana oli että mahdollisimman paljon kierrätys raaka-aineista se tehdään. No taidettiin molemmat vähän lipsua, mutta meitä se ei haittaa. Orvokin koru on tehty spiraali metallilangasta, johon pujoteltu kauniita helmiä. Tämä koru tulee olemaan ranteessani useasti, siitä olen ihan varma.
Lisäksi Orvokin paketissa oli iso levy mehiläisvahaa jota käytetään helmilangan vahaamiseen. Oli myös muutama kalotti ja rintakorun pohja. Kiitos Orvokki...

Tässä Orvokilta saama ihana koru...

1601853.jpg