Vappuaamu valkeni täällä meilläpäin pilvisenä mutta lämpimänä. Ulkona tuoksuu "sairaan ihanalta" ja linnut edelleen karkeloi joka paikassa. Siis kesä on ihan askeleen päässä.
Vappuillan kohokohta taisi olla saippuakuplien puhaltelu juniorin kanssa, että repikäämme siitä!!!!! (lopun aikaa virkkasin, ny saa jo nauraa!!!!)
Täällä meillä maaseudulla tietää aina milloin kevään juhla lähestyy, kertoiskoos??? Tietenkin nää varsinaiset kevään merkit leskenlehdet, sinivuokot ym ym. Mutta yksi on ihan varma ja se on tuo maanviljelijöiden pelloille levittämä aito ja varma tuoksullinen tuote. Luulinkin jo että tänä vuonna menis niin että eivät muista vappuviikolla eväitään levittää pelloillensa, mutta ei. Maanantaina jo tuossa kilometrin päässä meinas autolla ajaessa taju lähtee kun ajelin kaupungin suuntaan. Olen aina ihmetellyt että miksi juuri vappuna? Paras oli, kun vappuaattona (viime vuonna) alkoi traktoriralli tuosta meidän ohi ihan naapuripellolle. Ilmeisesti ennen vanhaan on vappu ollut joku etappi, että siihen mennessä on pelto oltava lannoitettuna. Sillä ei kai sukupolvesta toiseen muuten se osu niin hollille.
Noooh, toisaalta hajussa kasvaa jos vaan oltua saa, sanoo vanha kansa. Mutta katsottuani aamulla peiliin, totesin että kasvu sais ny jo heivata!!!!
Ai niin oli toistakin asiaa. Tein pienen korusetin, aika keväisen. Tuo vihreä väri aika pirtsakka, tykkään.
Nää helmiäiset muuten lähtee tai itseasiassa läks jo, matkaan yhdelle arvonnan voittajalle!!!!  ;  )

1514763.jpg