Pari sadepäivää takana, joten hyvää aikaa käyttää ne hyödyksi. Keittiön pöytä on ollut kuin lastattu laiva, kaikenmaailman kilkuttimineen. Sen verran pöytään raapastu tilaa, että ollaan saatu ruokailu joten kuten järjestymään. 
Selkä alkoi kiukutteleen, varmaan liikunnan puutteesta. Se on nyt vähän menoa haitannut, mutta jotain saan ihan näytillekkin. Liekö se noidannuoli nyt lentänyt sitten minunkin takalistooni, osumapintaa ainakin on sen verran, että ohitse ampumisen vaara on lähellä olematonta. Jos tämä sitä kuuluisaa noidan nuolta niin pitäs mennä muutamassa päivässä ohi.
Tilailin sellaisia puisia helmukoita, montaa erilaista ja niistä syntyi lisää näitä narukoruja. Niille en oikein sen kummempaa nimeä ole keksinyt. Jos joku tietää niiden kutsumanimen, niin kommenttilaatikkoon vaan infoa kiitos!

1647462.jpg

Sitten pari rannekorua...

1647464.jpg
Sinisestä pieni yksityiskohta...
1647468.jpg

Sitten kieputtelin lankaa ja helmiä. Tällänen pätkä jäi ylimääräistä ja teinkin siitä rannekorun, toimii hyvin pitkänäkin pätkänä...

1647475.jpg

Sitten näistä sormuksista en saa tarpeekseni. Johtuen varmaan kahdesta syystä, helppo ja nopea, sopii mulle...

1647493.jpg

Ja lähikuvaa. Aina ei tarvitse helmiä, varsinkaan silloin kun nurkista ei löytynyt yhtään sopivaa. Muutama kieputus vaan lankaa ja se on siinä...


1647506.jpg