Eilen vietimme siskon tyttöni Tiina-Kaisan kanssa jonkinlaista jo perinteeksi käynyttä askartelupäivää. (kai perinteeksi voi sanoa kun toista kesää peräkkäin näin teemme).
Levittelimme kaikenmaailman helmet ja koukut ja muut tilpehöörit köökin pöydälle ja annoimme palaa muutaman tunnin. Tiina-Kaisa väsäsi tosi näppärästi parit korvikset, rannekorun ja pari sormusta. Musta tuntuu että hänen koruharrastus jatkuu, sen verran oli hommassa otetta!!!
Minulle vaan kävi sellainen kömmi, että kuvasin kyllä kaikki hänen tekemänsä korut, mutta huomattiin että muistikortti puuttui kamerasta ja en sitten uudelleen kuvannut niitä, joten ainoastaan yhdet korvikset tallentui kameralleni.
Eli nämä...

1682334.jpg



Löysin aivan ihania metalli koristeita, tuollaisia pieniä kasseja, jotka sopi tosi hyvin korviksiin. Toisissa korviksissa roikkui pienen pienen kengät.
Nappivarastostani löysin kaksi hauskaa neliön mallista nappia, niistä teimme harjoitus sormuksen.
Tässä minun tekemä, tosin Tiinan on lähestulkoon samanlainen...

1682342.jpg
Tiina-Kaisan kanssa mietimmekin, että pitää käydä nappiostoksilla, niistä varmaan löytyisi lisää hyvää sormusmateriaalia.

Orvokilta tuli taas Helmiremmin lähetys eilen. Kiitos taas sinulle Orvokki, olet kyllä melkoinen mestari. Koira, kilpikonna ja hieno hämähäkki saivat uuden kodin.
1682347.jpg

1682350.jpg

Ja katsokaa mikä taidonnäyte. Tästä saisi vaikka rintakorun, eikä ihan joka likalla oliskaan samanlaista rinnuksilla.

1682353.jpg
Minäkin tuota hämähäkkiä yritin tehdä, mutta se oli kuin rekan alle jäänyt sammakko, siksi siitä ei nyt valitettavasti ole kuvaa = )

Hyvää viikonloppua kaikille!!!!