Suuret kiitokset Orvokille kolme kuukautta kestäneessä Helmiremmissä.
Meillähän oli Orvokin kanssa viikottain "toimituksia", paitsi yhtenä minulta ei lähtenyt mitään. Koitankin sen korvata nyt tässä viimeisessä paketissani. Kaikenlaisia koruja tuli yksi laatikko täyteen. Korviksia, rannekoruja, sormuksia, riipuksia ja rintarosseja ym. Lisäksi kaikenlaisia helmiä annettiin ja saatiin.
Kivaa oli. Kolme kuukautta meni aivan hujauksessa, kun oli mukavaa ajankulua. Olemme tutustuneet muutenkin tämän helmiremmin aikana sekä postitse, että mesessä olemme silloin tällöin jutelleet tunnin jos toisenkin.
Koska on ollut nyt paljon kaikenlaista, on sivujeni päivitys jäänyt vähän heikommalle, siksi nyt päivitän samalla kertaa kahden viikon ajalta Orvokin lähetyksiä. Kaikkea en enää kuvannutkaan, sillä en esimerkiksi VIITSINYT mennä autoon kuvaanmaan sellaista aivan ihanaa kännykkäkorua, liskoa, joka muutti asumaan mun autoni aurinkolippaan. Lisko on tietysti tehty pienen pienistä helmistä, aivan suloinen.
Tuo tumma kaulakoru on yksi suosikeistani, se tulee ilman muuta käyttöön. Tuon ison sydämen laitan varmaankin nahkanauhaan, voisi sopia hyvin, on erittäin ihana. Nuo tummat isot helmet aivan kuin simpukankuorista tehtyjä ja nuo
piene
mmät lempivärejäni. Lisäksi oli paljon muutakin, esim. ihanat kortit, mutta laitoin nyt vaan nämä tähän esille.

1790644.jpg