Sain tällaisen ihanan tunnustuksen ANSKULTA ja SILKULTA.

2009218.jpg

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1. Valitse viisi blogis, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja /tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahanas maailman kielellä.
2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3. Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4. Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5. Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat:

 

The rules read:

1) Pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and who also contribute to the blogging community no matter what language.

2) Each award must have the name of the author and also a link to their blog.

3) Each award winner must show the award and put the name and the link to the blog that has given her or him the award.

4) The award winner and the one who has given the prize must show the link of the "Arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.

 

Vielä kerran kiitos Anskulle ja Silkulle. Tuntuu mukavalta.
Ainahan sitä kai pääasiassa tekee blogiaan itselleen, mutta jos se miellyttää muitakin niin tosi kivat fiilikset siitä saa. Viime aikoina oma blogini ei ole ollut kovin "antoisa", mutta ehkä tässä sekin aika vielä taas koittaa.
Mä haluaisin antaa Anskulle ja Silkulle takaisin tämän saman tunnustuksen. Ensinnäkin Ansku on ollut blogi-ystäväni ihan alusta alkaen, kun yleensäkkään blogeihin ymmärsin tulla kurkkiin. Lisäksi hän on auttanut monessa asiassa ja neuvonut pyyteettömästi, lähes reaali ajassa. Sitten hän on minun mielestäni oikea "inspiraatioiden sanansaattaja". Ei muuta kuin Anskun sivuille ja inspikset alkavat virtaamaan.
Silkku myös on monitaituri ja hänen sivuillaan kiva käydä.
Kalsperi, hän ansaitsee myös tämän tunnustuksen, hienojen kuviensa käsittelyn ja lupsakoiden juttujensa takia. Kalsperilla on pilkettä silmäkulmassa omilla sivuillaan, siitä tykkään.
Teija-Tiina, hänelle haluan myös ojentaa tämän tunnustuksen, koska hänella on Onni. Onni on numero ykkönen, koska hän on niin ihana. Toisekseen Teija-Tiina osaa piirtää ja maalata kauniita tauluja ja piirroksia. Sitten hän on verbaalisesti erittäin lahjakas ja hänellä on edelleenkin Onni. (Onni koko suvun nuorimmainen, reilu 3kk:n ikäinen miehen alku)
Tatsi, äärimmäisen hienoja kortteja löytyy hänen sivuiltaan ja mahdottoman kinkkisiä kuva-arvoituksia osaa mimmi pistää pakkiin!!!!!