Ostin taannoin Novitan Four Seasons lankaa (syksy nro 815). Alunperin tarkoitus oli tehdä sukat, no hoijakkaa, rehellisyyden nimissä en olisi ikinä saanut niitä valmiiksi asti. Ohuet puikot ja ohut lanka, tietäähän sen. Kantapäähän asti kuitenkin sinnittelin ja si meni hermot, purin kaiken ja mietin mitähän vähemmän hermoja raastavaa tästä voisi tehdä. Nro 3:n puikkojen tilalle otin nro 7 ja loin 25 silmukkaa, neuloin aina oikeeta niin kauan että valmista pötköö oli 190 cm. Lisäsin vielä 20cm hapsut ja mikäs se siinä olikaan valmiina. Äärimmäisen upeeta designia oleva kaulaliina. Aikaakaan ei mennyt kuin muutama ilta. Vähän harvaa tuo neulos on, mutta pituutta niin paljon että voi kietasta kaulan ympäri useemman kerran.
Eilen aamulla (sunnuntaina) oli kaunis auringonpaiste tuolla takapihalla, niin kuvasin aikaansaannokseni siellä.

2032461.jpg

Nappsin vielä lähikuvaakin, kun värit on niin kauniit, eks ookki??

2032460.jpg

Ja sitten muutama 3D-kortti lisää, tätä ihan perus settiä.
Tuohon ensimmäiseen punaiseen korttiin tein koristeet rei'ittimellä. Keskimmäiseen pääsi pieni liimattava puu-enkeli ja tuo punainen pieni osa keskellä on oikeesti vinossa, ei siis johdu kuvakulmasta. Muuten ihan 3D-kuvat ja niitä mun ääriviivatarroja, joista en eroon pääse.

2032494.jpg
Ajattelin kokeilla muunkin väristä joulukortteilua kuin aina sitä punaista. Tässä sininen pohja, jossa paperiin sekotettu olkea, eli pinta kivasti rösöinen.

2032495.jpg