Kuuntelin tuossa keittiön pöydän ääressä askarrellessani, että kuuluupa jostain kummallinen ääni. Huutelin miesväellekkin että kuulevatko he saman minkä minkä minä, no eivätpä kai kuulleet kun minkäänlaista vastakaikua kyselyni en saanut. Höristelin siinä aikani korviani, kunnes päätin ihan ulos asti mennä katsomaan mistä minua häiritsevä metakka kuuluu.
Avasin ulko-oven ja minua alkoi naurattamaan, mikäs se siellä. No kevään ensimmäinen kaatosadehan se siellä piti mekkalaa. Onhan se tietysti outoa kun muutamaan kuukauteen ei ole sateen ääntä ollut, ihmetteleehän sitä vähemmästäkin. Mikäänhän ei ole hienompaa kuin kevät sateen ropina, minä ainakin tykkään.
Jokivesi nousee koko ajan myös nousemistaan, sekin on varma kevään merkki.
Kaksi ensimmäistä Telkkää saapui tänään joelle, ihan siihen meidän kohdalle toivottavasti pesimään. Laitoimme muutama vuosi sitten joki rannan puuhun telkille pöntönkin, että tervetuloa vaan siihen asumaan.
Telkät ovat niin hauskoja niskojensa niksattelijoita, niitä aina odottaa.
Viikolla muurahaispesässäkin oli jo liikettä, tosin melko kankean näköisiä kavereita vielä olivat, mutta kyä se siitä. Mistäköös johtuu että aina ne kevään ensi merkit ovat aina yhtä sykähdyttäviä...*pohtii*

Illalla askartelin pari korttia.
Ensimmäinen on hiljattain ostamalla leimasimella tehty mummelikortti. En malttanut odottaa kortin kuivumista ja siksi noiden anilliinin punaisten kukkien keskusta on vielä vähän harmaa. Glossyllä saan siihen sellaisen läpinäkyvän "helmen", kunhan vähän kuivuu.

1238958869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Toinen kortti tehty
Orvokilta saamistani leimasinkuvista.

   1238958889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nyt pitää taas mennä hetkeks ohhoolleen, jotta jaksaa taas aamulla nousta reippahin mielin uuteen aamuun!!!!!
Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!!!