Kirjoituksen otsikko kertoo jo oikeastaan kaiken, tämänhetkisistä inspiraation rippeistä joita on jäljellä.
Siis aurinko paistaa ja ilma on kaunis, tosin ulos ei ole mitään asiaa, tuulee varmaan miljoonaa bofooria!!!!! Täältä sisältä katsoen oikeinkin hyvä ja inspiroiva ilma. Aurinkoa ja valoa sitä ihminen vaan alkaa kaipaamaan jo tähän vuoden aikaan, eli sitä tänään tarjolla runsain mitoin. Levittelin tuossa kaikki korttitarvikkeeni ja oikein innolla aloin kortteja askartelemaan. Sitten vaan tosiaan levittelin ja levittelin, kunnes koko keittiö oli taas kuin hurrikaanin jäljiltä. Päätin kumminkin että tässä olen vaikka tuomiopäivään asti kunnes kortti syntyy. No hieman tuskallisten synnytyskipujen jälkeen tämmönen tuli. Ensin jo ajattelin että en koko kortista ota kuvaakaan, mutta kun ei kerran muutakaan kuvattavaa ole niin pakko se oli. Tietysti olisin voinut vähän fotoilla mun tarvikkeitani, mutta kaikkihan niitä nyt on nähnyt. Meillä jokaisella kortintekijällä varmaan kokemusta jos jonkinlaisista korttimatskuista nimeltä "kaaos"!!!
Vielä en sitä keittiön pöytää raivannut siistiksi, elättelen toiveita että vielä sieltä tulee toinenkin kortti tänään jos hyvin käy.
Ja loppujen lopuksi kuinka paljon nautinkaan kun oikein hyvän latinkin saa johonkin askarteluun, olipa se mikä hyvänsä, ettei tämä siis mitään pakkopullaa ole, ei tosiaankaan.

Oikein paljon askarteluinspiksiä kaikille lukijoilleni...

1240053802_img-d41d8cd98f00b204e9800998e