Kiitos Orvokille ihanasta tunnustuksesta. En ole viimeaikoina oikein osannut tunnustuksia jakaa eteenpäin, mutta nyt sen teen. On paljon sellaisia blogeja jotka tulevat ja menevät, sitten on näitä jotka pysyy suosikkilistalla vuodesta toiseen. Ensimmäisiin blogien pitäjiin joihin olen tutustunut, ovat edelleen ystäviäni. 
ANSKU sinä teet toinen toistaan ihanampia kortteja, niitä on ihan pakko tulla "maistelemaan" joka päivä. ORVOKKI sinun helmikuun ystävyys jäi mieleeni forever. TATSI sinun huumorintajusi kolahtaa maaliin joka kerta kuin ihannoimasi jääkiekko.
KIKKA
 niin blogissa kuin vähän muuallakin "tapaillaan". 
Uusimpia tuttavuuksiani 
LOREAL BLONDI sinun ahkeruutesi kortintekijänä vailla vertaa ja
KIEHKURAKIERRE sinun kortit persoonallisia ja niin sinua itseään. 
MAISSI sinä vaihdoit ensimmäisiä atc-kortteja kanssani (Ansku sai ekan), käyn sivuillasi päivittäin ihailemassa kertakaikkisen ihania kortti-taideteoksia. Tietysti tätä listaa voisin taas jatkaa loputtomiin. Jos sinusta tuntuu että haluaisit muistaa hyvää blogi ystävääsi niin ojenna hänelle tämä pieni tunnustus, minäkin ojennan sen sinulle.

Tähän loppuun voisinkin hieman lainata pojaltani saatua äitienpäivä korttia, kun hän ei malttanut odottaa sunnuntaihin.
Kortissa oli teksti:
"Ä-I-T-I
Neljä kirjainta sinulle, koko maailma minulle"

Tämä blogi on minulle vähän samalla lailla tullut tärkeäksi, ainakin ison kolon tämä täyttää josta voin vain kiittää teitä hyvät ystäväni.