No niin, nyt sitten on mullakin ihan omatekemiä "ekolookisia" tiskirättejä. Toi tiskirätti vaan on vähän ruma nimitys tälle niin tuiki tärkeälle epelille tuolla keittiön puolella, pöydänpyyhkijä voisi olla lempeämpi nimitys.
Viikon aikana yritin kaupoista löytää bambua sisältävää lankaa, koska kuulin että sillä on tuo kuivumisominaisuus  hyvä. Mutta eihän sitä löytynyt. Ostelin sitten jotain edullisia puuvillalankoja ja kokeilin vähän eri vahvuisilla koukuilla millaista jälkeä tulee.
Muistan joskus lapsena (josta on aikaa jo melkoisen monta vuotta) jossain nähneeni itse virkattuja pölyrättejä. Itse kai nekin siihen aikaan oli tehtävä, sillä eihän kaupoissa ollut valikoimaa nykypäivän malliin.
Luulisin että vanhat kalsarin lahkeetkin pääsivät vielä viimeiselle matkalleen emäntien tiskirätteinä. Että osaattiin ennen vanhaan jo hyvin kierrättää, kuten monessa muussakin asiassa oli pakko olla tarkka.
Saa nyt sitten nähdä kuinka kauan nämä virkkuut säilyy hygienisinä, tietysti voihan ne  heittää vaikka pesukoneeseen isännän pikkuhousujen kanssa!!!!Pusu
Sen jälkeen joku saattaa kyseenalaistaa hygienisyyden....

Tämmösii näistä tuli....