Olemme kaikki saaneet nauttia aivan ihanasta syyskuusta. Aurinko paistanut melkein joka päivä ja sadettakin tullut sopivasti sieniä ajatellen. Yhden kerran jo olinkin juniorin kanssa sienestämässä tässä ihan lähistöllä. Saaliiksi saimme puolisen korillista supilovahveroita ja hiukset täyteen hirvikärpäsiä. Että osaa olla epämiellyttäviä seuralaisia.
Puutarhan puolella on syystyöt tehty siltä osin, että kaikki marjapensaat leikattu nyt oikein krouvilla kädellä. Pensaat olivatkin jo ihan liikaa yli kasvaneita. Kyllä ne siitä sitten taas aikaa myöten tuuhettuu. Jotain lannoitetta pitää niille vielä keksiä tässä syksyn aikana.
Ruohonleikkausta on vielä ainakin yhden kerran ja sitten saa alkaa rauhoittuun syksyyn oikein kunnolla.

Polkupyörällä on lenkkeilty koko syyskuun ajan myös oikein kunnolla. Nyt huomaa että kunto kohentunut jo oikein huomattavasti. Siskolle tiedoksi että hiki lentää edelleen, mutta sitä hirmuista puuskutusta ei enää kuulu kilometrin päähän kun pistelen menemään!!!!! Ihan pakko mainita että 1.9 jälkeen matkamittariin tullut 157km. Toivottavasti ajokelit jatkuu edelleenkin pitkään.

Pävitetään nyt sitten Yantra-matto juttukin samalla kertaa.
Piikkimatolla olen lepäillyt aamuin illoin, enkä voi valittaa, paitsi silloin hieman valitan kun nousen siitä ylös, aikalailla piikit vaan tykkää painua ihoon kiinni ja tekee nousemisesta hieman epämiellyttävän. Muuten siinä voin loikoilla vaikka kuinka kauan. Yantra, rentouttaa ja saa aikaan vilkasta verenkiertoa. Kannattaa kokeilla, ei ole suuri sijoitus.

Mitään kuvallista päivitystä ei ole tällä kertaa.
Mutta
TÄÄLTÄ löytyy viimeaikaisia puuhasteluja, tervetuloa!!