Tein toissapäivänä kasvispiirakan josta haluan antaa teille kaikille ohjeen. Mukava leivonnainen näin syysiltoihin.
Sunnuntai valmis piirastaikina(suolaiseen piirakkaan).  Myllyn paras kevyt-piirakanpohja on myös hyvä. Taikina kaulitaan uunipellin kokoiseksi. Käy näppärästi suoraan leivinpaperin päällä. Pannulla luomu-kookosrasvassa kuullottelin 6 isoa porkkanaa, ison sipulin ja paprikaa. Kun kasvikset pehmeitä annoin jälkilämmöllä kasvisten seassa sulaa yhden paketin koskenlaskija juustoo(nam). Tuo porkkana on hyvä tähän ohjeeseen lisäksi voi kasviksia laittaa oman maun mukaan, määrätkään ei kovin tarkkoja.
Kun seos jäähtynyt sekoitin sekaan 2 kananmunaa. Levitä seos nyt taikinalevyn päälle tasaisesti.  Itse ripotin vähän juustoraastetta vielä viimeiseksi päälle, yleensä en laita. Juustokuorrutus teki vaan sen, että tahtoi koko kasvispäällys lähtee liikenteeseen viipaloidessa piirakkaa.

Uuniin noin 30-40 min 200 astetta.

Mukava vaihtoehto makealle piirakalle,juhliin tosi kätevä.

Ostin luontaistuote kaupasta kookosrasvaa. Sellainen luomu-tuote ja aaah niin ihanan tuoksuinen ja monikäyttöinen. Olen siinä nyt paistellut ruokia, olen saunassa sitä hieronut iholle, käyttänyt kasvovoiteena (käy myös selluliittivoiteena), toimii deodoranttina, hiusten hoitoon ym...TÄÄLLÄ LISÄÄ INFOO
Lisäksi ostin kookossaippuaa. Kokeilin hiustenpesua sillä. Ihanasti vaahtoaa, mutta jättää hiukset hieman takkuisiksi. Kookossaippua tietenkin koko vartalolle tarkoitettu. Ainoa pettymys oli että ei tuoksu kookokselle kuten tuo rasva.
Kaikkea ihanaa sitä on olemassa...