Ihanaa kun tästä askartelun ihmeellisestä maailmasta löytyy aina uusia ideoita, joita on sitten taas mukava jakaa toisten kanssa. Olen itse roikkunut tuolla ulkomaalaisilla sivuilla ja siellä on näitä kelloja tehty jopa kookospähkinöistä, jotenkin puun tapaan "sorvaamalla" vai miten lie ovat tehty. Koska meillä päin tuo kookospalmujen kasvu on hieman heikonlaista, tyydyn ihan kauppojen tarjontaan. Ja niissähän on todellakin vaikka mitä.
Se on muuten jännä juttu, että kun alkaa jotain askarteleen, oli se sitten kortteja tai helmitöitä, niin koskaan kotoa ei löydy just sitä härpäkettä mitä haluis. Vaikka askartelukaapit olis täynnä vaikka mitä. Se taitaa olla vähän niin että ei näe metsää puilta, vai kuinka tuo vanha sanonta menee.
Näihin laukkukelloihin ei tarvitse kovinkaan paljon materiaalia. No tietysti tuo kello on se perus mistä kaikki lähtee liikkeelle.  Ehkä valmiita välirenkaita, eri kokoisia ja värisiä helmiä ja riipuksia. Hyvät välineet myös ovat tärkeet tai muuten menee hermot. Kunnon katkaisupihdit ja parit muut pihdit metallilankojen ja korupiikkien taivutteluihin. Sitten tietysti oman mielikuvituksen mukaan kaikkee mitä sieltä omasta askarteluvarastosta löytyy. Mun kaapista löytyi ny tämmösiä ja lisää on luvassa!!!!

Kellot 1,2,3,4 varattuja


Sen verran tuo valokuva vääristää väriä, että tuo perhonen on luonnossa hopean värinen. Jos olet kiinnostunut jostain näistä laukkukelloista, niin ota yhteyttä s-postiini

[email protected] .