Nyt on kuulkaas sellanen tilanne, että tämän blogin kävijämäärä alkaa hipomaan 100 000 kävijän rajaa. Kun 05.11.2006  aloitin tämän blogin kirjoittelemisen, en ihan heti olisi uskonut että tämmönenkin päivä vielä koittaa. Tuo laskuri näyttää tällä hetkellä toimivan niin että jokaisesta päivityksestä napsahtaa uusi numero, mutta on se nyt kuitenkin sillee suuntaa antava.
Paljon tästä blogista on minulle ollut iloa ja on ollut aivan ihanaa kun olette jaksaneet täällä näin valtavan ahkeraan vierailla. Suuri kiitos siitä. Tällä hetkellä tuntuu, että en enää voisi elää ilman tätä henkireikää. Tämä on ollut samalla sellainen hyvä psyykkaaja kaikenlaiseen tekemiseen. Voisi melkein kysyä, että mitä oli ennen blogia, hyvä kysymys!!!
Tämän myötä olen saanut paljon ystäviä. Osa on kulkenut kanssani pidemmän matkaa kuin toiset, muutama ihan alusta asti ja kulkee edelleen.Kun 100 000 räpsähtää linssiin on arvonnan aika. Voittona jotain käsillätekemiseen liittyvää.
Osallistua voit kommenttiloorassa, jättämällä sinne sähköpostiosoitteesi. Kirjoita se sinne omalle paikalleen, muut eivät sitä näe. Otan voittajaan yhteyttä arvonnan jälkeen.