Tässä viimeisen puoli vuotta, Jussi on valmistautunut tämän kesän huipentumaan, eli hänen pyöräretkeensä. Tänään vihdoin koitti se päivä, jolloin hän pääsi matkaan ja toteuttamaan haaveensa. Paljon on päänvaivaa ollut miettiessä mitä ottaa mukaansa ja mitä jättää kotiin. Taloudellisiakin menoja on ollut koska alkuvarustuksena ei ollut kuin tavallinen polkupyörä, jolla Jussi matkaan lähtikin. Matkatavaraa kertyi yhteensä 28kg, no ei ainakaan ylämäessä rengas lyö sutia!!!

Varustus näyttää tältä...



Tässä sitten kuva Jussista ja menopelistä, Tunturi "Akseli", ei vaihteita.


11.07.2010 klo 10.00 Startti!!!
Hyvää matkaa Jussi,vietä oikein rentouttavaa lomaa
ja tule terveenä takaisin!!!


Voit lukea TÄÄLTÄ Jussin matkakirjoituksia retken eri vaiheilta.

EDIT: 12.7.2010 Puheloimme Jussin kanssa eilen illalla ja likimain 150km oli tullut pyörän mittariin. Päivittelemään hän ei vielä päässyt huonojen yhteyksien vuoksi, sekä taisi jonkin asteinen väsymys myös painaa. Aamusella tiedustelin vointia niin kovasti reippaalta mies kuulosti, mitä nyt hieman peräsin arkana. Klo 9.30 oli jo 18km takana ja ihan reippain mielin siellä kuului matkamies olevan. Odottelen jo itsekkin kovasti Jussin mietteitä sieltä paikan päältä. Ilmeisesti Paraisilla on seuraava pysähdys, viime yö meni Piikkiössä.
Päivittelemisiä odotellessa oikein lämmintä viikon alkua kaikille. Kuulin tänään että helteet jatkuisivat viikkoja, mahtaakoos olla perää??