Eilinen ilta alkoi uuden harrastuksen parissa, nimittäin Tiffanylasi kurssilla. Oli tosi mukavaa pitkästä aikaa mennä oppimaan jotain uutta. Eihän siellä nyt varsinaisesti vielä mitään oppinut, mutta hyvin jo pääsi kärryille mistä tässä hommassa on kyse. Meitä oli kaksi uutta harrastajaa jotka aloitamme alkeista, toiset ovat harrastaneet jo useita vuosia. Kauniita töitä olivat aikaisempina vuosina tehneet, ei voinut muuta kuin ihastella.
Meidän aloittelijoiden tarkoituksena on tehdä ensimmäiseksi tasotyö, jossa on noin 20-30 palaa. Ensin ajattelin että teen jotain merellistä, mutta sitten silmiini osui sellainen pyöreä työ, jossa oli lumpeenkukka ja korento, se olikin sitten sitä myöten selvä. Työstäni tulee pyöreä, noin 30 cm halkaisijaltaan.
Seuraavalla kerralla me aloittelijat saamme harjoitella lasin leikkaamista ihan tavallisella ikkunalasilla, joka on 3mm vahvaa. Saas nähdä joutuuko tulemaan ensiavun kautta kotiin sormet verillä.
Eilinen ilta päättyi vähän ikävästi kun joku keramiikka uuni oli päällä meidän siellä ollessamme. Ihan kauhea haju ja käry pisti nupin ihan sekaisin. Kotona olin tosi huonon vointinen. Toivottavasti seuraavalla kerralla uuneja lämmitetään eri aikaan, sitä käryä ei nimittäin mun pääni sitten kestä. (vali vali).

Odotan kyllä innolla että opin tiffanylasien tekoa, ja miksen opi kun vaan opettelen. Ainoa asia on että pitää myös opetella sellaista rauhallisuutta, sillä tää ei sitten ole mitään hätäsen hommaa....HUOKS!!!!!