No niih...ny on kuin joku isompikin urotyö olisi tehty. Tein nimittäin tällä viikolla villasukat. Monelle se on varmaan ihan arkipäivää, mutta meikäläiselle suuren suuri saavutus. Näistäkään ei ihan priimaa tullut, kun menin laskuissa vähän sekasi, mutta se ei nyt minua lannista vaan olen ylpeä itsestäni. Lankana oli seitsemän-veljestä jotain sammaleen väristä ja raitoina lemonia. Kuvassa värit nyt vähän sinne päin, kun otin kuvan täydessä auringonpaisteessa tuolla ulkona.


Sukkien koko n. 40

Kävin eilen hakemassa vähän lisää lankaa jos tekisin seuraavaksi ihan pikku sukat, edelleenkin se nopea valmistuminen on mun juttuni.
Tiistaina Tiffany-kurssilla opeteltiin leikkaamaan ikkunalasia ja suunniteltiin malli luonnolliseen kokoonsa. Lasinleikkuu alkoi sujumaan ihan hyvin kun ekan kerran uskalsi napsauttaa lasin käsissään kahtia. Itse asiassa mun lasi melkein loppu kesken kun napsauttelin niin tohkeissani!!!! (onneks siellä ei ole kameroita!!)
Nyt hetkeksi ulos tuonne ihanaan syysilmaan ja sitten varmaan jymähdän tuohon nojatuoliini neulomaan oikein PAAAAAALJON sukkia!!!

Oikein leppoisaa viikonloppua ystäväiset!!!!