Eilen alkoi askartelukaappien järjesteleminen. En ymmärrä kuka ne sekoittaa. Otin pienen palan kerrallaan, eli kaapin kerrallaan. Kaksi kaappia nyt järjestyksessä ja 4 muovikassillista kaiken maailman silppua lähti roskikseen. Krouvilla kädellä sai nyt kaikki sellanen sälä lähteä. Olisihan niistä saanut vielä puristettua vaikka mitä, mutta yritän olla ajattelematta ja teen niin kuin järki sanoo. Sen verran hassu kun olen niin vähän väliä pitää käydä kurkkimassa, kuinka ihanassa järjestyksessä kaapit on. Huomaan että samalla myös alkaa inspiraatio kortteihin lähestyä. Encaustic Art tekniikalla aionkin tehdä muutaman kortin ja sen jälkeen todennäköisesti tulee jotain vintage-aiheista.
Tatsi myös kirjoitti FB:n Amigurumi-kissojen ohjeen, joten virkkaus saattaa myös hyvinkin tulla eteen, varsinkin jos sataa eikä pääse edes ulos.
Tänään olikin aika hämärä päivä mutta vettä ei tullut, synkkää on vieläkin. Ihan kyllä tämäkin ilma sopii vaihteeksi, tuo trooppinen ilmasto näillä leveysasteillä on sen verran eksoottista, että tuollainen viikon putki ihan ok.

Nyt tuli tällainen kuvaton päivitys, mutta onhan noita kaapin hyllyjä joka ainoalla...