Kello tulee aamulla 6 ja arkinen rytmi on koulun myötä taas lähtenyt käyntiin. Poikain kanssa vielä loppumetreillä, ennen koulun alkua, rempattiin Juniorin huone siihen malliin, että toivottavasti koulunkäynti alkaa maistumaan entiseen malliin.
Koko huone tyhjennettiin puti puhtaaksi. Kaiken maailman roskaa ja turhuketta kerääntyi loppujen lopuksi melkein 5 jätesäkillistä, vaikka koskaan mitään turhaa ei ole olevinaan. Huoneesta revittiin vanhat tapetit ja uudet laitettiin tilalle. En oikein osannut raidallista tapettia asentaa suoraan ja sehän nyt sitten näkyy kun esim. hyllyjä kiinnitettiin seinään eilen illalla. Pitää jotenkin vielä "hämätä" katsojaa jollain vippaskonstilla. Uusi atk-pöytä ja pieni kirjahylly löysivät myös tiensä Juniorin huoneeseen, kirsikan väriset. Mittatilaustyönä huoneeseen asennettiin parvisänky, jota sinne jo kauan toivottu. Lisäksi hankittiin pieni 2-istuttava sohva ja eilen ompelin vielä uudet verhot.
Pienestä huoneesta saatiin oikein toimiva ja tuntuu että tilaa nyt taas aivan eri lailla kuin aikaisemmin.
Vintille raahattiin laatikoittain kaikkia aarteita ja kuten Kalle sanoi niin lapsuus tavallaan kannettiin sinne.
Viime yönä oli ekaa kertaa parvisänky käytössä. Illalla mietteissä tietty oli, että putooko sieltä vai ei? No ainakaan vielä ei ole kolinaa kuulunut, joten eiköhän sänky toimi niin kuin pitääkin.

Marjapensaiden marjat tuli viikonloppuna poimittua ja keiteltyä mehuiksi. Parisen kymmentä pensasta yhdelle ihmiselle on aika urakka, miehet eivät ehtineet kun oli tuota muuta puuhaa. Oikein nautin kun pääsin pensaisiin rauhoittumaan omien ajatusteni kanssa. Kuuntelin kännykästä radiota ja voi kun sieltä tuli hyviä kuuntelu ohjelmia tuutin täydeltä, suosittelen.

Kun nämä niin sanotut syys työt saadaan kunnialla päätökseen, voi taas alkaa toivoa jotain vipinää tässäkin blogissa.
Syksyn suuri etappi minulla on näyttely tuolla Forssan kirjaston näyttelytilassa Vinkkelissä 24.10-20.11.2011 välisenä aikana, jonne kaikki olette sydämellisesti tervetulleita. Näyttelyyn kokoamme Teija-Tiinan kanssa töitämme. Teija-Tiinalla Encaustic art tekniikalla tehtyjä tauluja ja sitten minun kortteja, sekä helmikoruja. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Pitää tästä lähteä herättelemään koululaista taas opintielle.
Ihanaa viikon alkua teille kaikille <3