Maijun ja Heinin uudet ihanat askarteluvideot, ovat saaneet minuunkin uutta puhtia korttiaskartelun saralla. Videoilta löytyy paljon mukavia ohjeita ja vinkkejä. Videot ovat hyvin tehtyjä ja niitä on oikeesti mukava katsella. SUOSITTELEN!

Itse olen jo vuosia siiten tykästynyt vintage aiheeseen, siksi nyt nappasinkin tyttöjen videolta idean omaan korttiinikin. Kortin reunaan läpyttelin ensin punaista leimasin väriä sitten liimailin sideharsoa ja yritin ruttailla sen liiman avulla, olisi saanut olla enempikin ruttuinen. Löysin purnukan jotain iki vanhaa lumiefektiä jota levittelin pensselillä sideharson repaleiseen reunaan. Lisäksi vanhat hileet joiden liima jo vähän kuivaakin, toimivat tähän oikein hyvin. Nykyään on kaikkee ihanaa hilettä olemassa, mutta ihan ne kaapissa olevatkin kannattaa käyttää pois.
Lisäsin vintagekuvan ja senkin reunoihin lumiefektiä ja hilettä. Liimasin pari paperi ruusua ja niihinkin hilekoristelu. Rusettikin piti laittaa mutta sen nyt jätin pois. Tämän tapaiseen korttiin siis ohje myös Maijun ja Heinin askarteluvideoilla.
En tiedä mikä nyt minuun on mennyt kun kimaltelua pitää olla ja aika reippaasti. Aikaisemmin kimaltelut rajoittui ääriviivatarroihin.


 

Lähikuvaa ruusunurkkauksesta...


Ostin itselleni BigShot leikkurin, josta olenkin jo pidempään haaveillut. Aikaisemmin minulla ollut Sizzix-original, jonka voisin myydä pois. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä s-postiini.
Nyt hankin mm.tällaisen ruusustanssin, johon ihastuin ihan mielettömästi. Kokeilin erilaisilla papereilla miten se toimisi parhaiten. Tuollaisella harsomaisella paperilla saa kauniita ruusuja kuten myös tuolla valkoisella paksummalla mulperipaperilla. Oikeassa yläkulmassa on ohutta ruusupaperia TÄLLAISTA sillä tuli ruusuun kivasti valoa ja varjoa. Lisäksi nää menee tietysti kimallekoristeluun.

Lähikuvaa valkoisesta ruususta jossa paperin rösöisyys sopii siihen hyvin.
Nyt takaisin ruusutehtaaseen tonne köökin pöydän viereen.

Ruusuista päivää teille kaikille.