Jouluviikon maanantaita elellään ja olla möllötellään. Joulumieli on nyt jossain kadoksissa, ainakin siltä osin että maassa ei ole yhtään lunta, vettä sataa päivästä toiseen, joki tulvii ja on tosi pimeetä. Tekisi mieli vetää päivälläkin peitto korviin ja nukkua kevääseen asti. Olisipa aattona edes pakkasta, sekin edes vähän lohduttaisi. Onneksi on olemassa kynttilät ja tuikut joita saa urakalla sytytellä. Kivaahan sekin on, mutta eittämättä aika ankeeks alkaa vetää. Onneksi kohta alkaa jo päivä pitenemään, niin eiköhän se siitä ala taas helpottamaan.

Tänään opiskelin vielä huovutuksen saloja ystäväni kanssa ja saatiin ihanaiset korvikset korviin, sekä paljon naurua ja iloa tähän päivään. Korviksiin teimme punaiset pallot lampaanvillasta, siis ihan perinteiset joulukorut. Sydämiä kokeiltiin erilaisin tekniikoin, ne pyörii juuri tällä hetkellä pesukoneessa siksi kuvat näistä puuttuu.
Viikonloppuna löysin kivan ohjeen neuletossuihin TÄÄLTÄ, kokeilin ja tulikin aika kivat ja todella helpot tehdä.

Hankin iloksemme tällaisen suolakidelyhdyn. Pimeällä se loistaa olohuoneen pöydällä kuin hehkuva hiili, oikein kaunis ja ihana tunnelman luoja. Samalla kun lamppu lämpenee se puhdistaa huoneilmaa ja pitäisi näin ollen olla terveellinen esim. hengityssairaille. Kuvan taustalla näkyvät valopilkut eivät ole tähtiä vaan ulkokuusessa olevat ledivalot siellä loistaa.

   

Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua teille kaikille.
Muistakaa syödä suklaata!!!!!