Toivotan ihan ensimmäiseksi kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2012. Siinä varsinaisen vuodenvaihteen rytinässä päivitykset jäi tekemättä. Täällä kuten varmasti monella muullakin tuo myrsky teki tuhojaan. Meilläkin välipäivät  kuluivat hieman erilaisissa merkeissä kuin normaalisti. Puita ei kaatunut tässä meillä, mutta kyllä niin surullista katseltavaa oli tuolla maailmalla. Vielä eilenkin teitä oli väliaikaisesti poikki paikka paikoin, ja metsureilla riittää selvitettävää. Osa suomesta edelleen ilman sähköä, koittakaa kestää, toivottavasti apua tulee mahdollisimman pian. Huomiseksi ennustettu taasen kovia tuulia jotka eivät todennäköisesti puske ihan viimeisen koetun myrskyn lailla, mutta todennäköisesti vierailee juurikin meidän suunnalla eli täällä hämeessäkin.

Eilen alkoivat taasen uudet tuulet puhaltaa myöskin omassa elämässä. Paimion kunnantalolle pystytimme Teija-Tiinan kanssa Encaustic Art näyttelyn, TERVETULOA!
Näyttelytila on nyt sen verran rajallinen, että vain taulumme ovat siellä näytillä. Edellisessä näyttelyssähän maalailimme paikan päällä, jotta kävijät saivat tutustua paremmin Encausticiin ja saivat itsekkin kokeilla.

Askartelurintamallani on hiljaista, ehkä pieni tauko tekeekin hyvää. Villalangat olen sitä vastoin kaivanut esiin ja epätoivon vimmalla ohuesta nallelangasta neulon sukkaa. Haluaisin niin oppia neulomaan sukkia, sellaisia kauniita kuin muutkin tekevät. Siinä on vain se yksi mutta, eli se kun niitä tarvitsee tehdä kaksi kappaletta. Yhden vielä tekee vaikka väkisin, sen toisen kanssa sitten pitää vaan jaksaa jaksaa... Ensimmäistä kun neuloo niin ajatukset harhailee jo toisessa parissa, vaikka ensimmäistä sukkaakaan ei olisi neulonut vasta kuin pari senttiä. Sama se noissa askarteluissa, että nopeita ja helppoja ohjeita metsästän. Olen niin kamalan malttamaton ja hätänen. Korteissakin olen huomannut että yhden kun olen saanut valmiiksi, niin turha nähdä edes unta siitä että tekisin toisen samanlaisen. Oikein kauhulla ajattelen sitä kun tarvitsee alkaa tekemään pojan rippijuhliin kutsuja. Saattaa olla että kävelen Tiimarin ovesta sisään ja ostan sieltä valmiit kortit. 

Talvesta vielä sen verran, että oikein hieno talvi ilmojen puolesta ollut. Toissapäivänä vähän häpsi lunta, tämän päivän sateista en tiedä kun ulkona niin pimeetä että ei oikein avaudu toi näkökenttä ikkunasta katsoen. Lumikolaa en siis käteeni ole vielä ottanut tai siis silloin otin kun toin sen valmiiksi tuohon terassille, mutta sitä ei kai lasketa 
Vielähän tässä on talven aikaa jäljellä, mutta minun puolestani saisi ilmat jatkua samanlaisina.

Oikein ihanaista Uutta Vuotta 2012 teille kaikille.
        Näpertelyjen merkeissä taas tavataan!