Näin vuoden alkajaisiksi ajattelin hemmotella itseäni ja hankkia uusia välineitä neulontaan ja virkkaamiseen. Tänään posti toi oikein kotiovelle saakka ihanan pussukan, täynnä virkkuukoukkuja ja puikkoja. Puikkotilaus hieman nauratti, kun avasin pakettia sillä bambuiset puikkoni olivat vain  5 tuumaa pituudeltaan ja normaali sukkapuikkohan on n.8 tuumaa. Toisaalta kun sukkia neuloo, niin yhdellä puikollahan on vain 10-14 silmukkaa, joten saattavat olla aivan loistavat siihen hommaan. Puikkoja oli 5kpl paketeissa 11 eri kokoa. En ole vielä ehtinyt puikkoja kokeilla, mutta teen sen ihan jo tänään.
Virkkuukoukkuja tilasin myös bambuisina ja metallisia oikein ihanilla herkku väreillä. Nämä metalliset koukut ihan hypnotisoivat minut, varsinaista väriterapiaa sekin. Alla kuvat puikoistani.

Vauvantossu-projektini etenee sillä tavalla, että kolmannet tossut ovat vasta työn alla. Minulla meni aikaa siihen kun etsin sitä parasta mallia, omasta mielestäni. Nyt sellaisen löysin ja lankoja sekä värejä vaihtelemalla niistä tulee ihan hauskan näköisiä. Vielä kun löytäisin jotain sopivaa koristetta tossujen varsiin, niin homma alkaisi pelittään niin kuin olen ajatellutkin. Nyt tuolla kaupan puolella aikani kulunut jokseenkin tarkkaan, mutta on niitäkin hetkiä kun saan "herkutella" neuletöitteni parissa. Yksi asia mitä odotan on Tallinnan reissu maaliskuussa. Silloin pääsen Karnaluxiin ostoksille ja muutenkin pieni "loma" tekee poikaa. Olisi tosi kiva kuulla kokemuksia Karnaluxisin ostoksista. Kommenttiloora on avoin kaikille!!!!