Kevät tekee tuloaan eittämättä. Meillä ensimmäinen varsinainen keväänmerkki oli se, kun isäntä alkoi tuijottamaan tietokoneensa ruutua. Eihän siinä nyt sinänsä ole mitään ihmeellistä, moni meistä tekee niin. Mutta tuijottamisen lisäksi alkoi kyselyt. Onks tää hyvä merkki? Onks tää väri ok? Onks...onks...onks..... Jaa mikä, missä, mitä varten...jooo jooo on on...
Tämän tyyppistä vuoropuhelua jatkui muutaman päivän. Kunnes tajusin että meille on tilattu tandem polkupyörä. OUMAIGAAD!!!!!
Minulla on ollut joku kumma vetovoima tandem pyöriä kohtaan. Ne ovat aina herättäneet hilpeyttä, kun niitä tuolla maantiellä näkyy. Suuri huumori aina niihin liittynyt.
Minusta meidänkin kahden tandemilla ajoon liittyy "SUURI" huumori. Tuskin sitä menoa voi katsella ilman että hymy tulee ihan väkisinkin huulille.
Tässä tämä meidän aarre juuri saapunut kotipihaan kaupasta...

Olemme nyt muutaman kerran kokeilleet tandemin hurmaa ja pakko myöntää, että alan kerta kerran jälkeen siitä enemmän pitämään.
Eikä se haittaa vaikka meitä katsellessa ihmiset hymyilee, liian paljon täällä maailmassa onkin totisia torvensoittajia.
Hymyillään kun tavataan!!!!!