Olen itse aina keräillyt ja "hamstrannut" kiiltokuvia. Ajattelin että niitähän voisi vaihtaakkin, kuin ennen vanhaan. Ja toisekseen omiin kiiltokuviin välillä vähän kyllästyy, joten minä ainakin tykkäisin saada uusia kuvia vanhojen tilalle. Ja kolmanneksi, nyt ei tarvitsisi askarrella mitään, vaan kaikilla olisi jo valmiina mitä laittaa postiin.  Olisiko siis halukkaita kiiltokuva-faneja, jotka voisivat luopua muutamasta omasta kuvastaan, ja sitten myös saisivat tilalle saman määrän "uusia" kiltsuja. Laitan 10 kpl vaihdon, saa laittaa extraakin, varsinkin jos kuvat ihan pikkuriikkisiä.
Vaihto voisi edetä niin, että minä lähettäisin ensimmäiselle kiiltokuvat, ja vaihdon viimeinen osallistuja lähettäisi sitten minulle omat vaihdokkinsa. Ja siinä järjestyksessä kuin ilmoittaudutte, (saa toivookin), vaihtokin etenee. Vaihdossa mukana 11 henkeä, minä mukaan luettuna.

Mitäs sanotte?

Ilmoittautuminen kommenttilaatikkoon ja kun nimi on kirjoittamallani listalla niin osoite s-postiin. Jos tiedät että minulla osoitteesi, ei tarvitse uudestaan ilmoittaa. Heti kun olen saanut osoitteet listaksi, ilmoitan niistä eteenpäin. Tämä vaihto siis aika nopea.

Terveisin Kirsi-Marja

PS. Tein muutoksia lukaskaapa uudelleen. Ja vaihto tehdään vaikka osallistujia ei olisi tuota 10. Pyörii se pieniki piiri!!!!!

 

10 Kiiltokuvan vaihto:              

1. Kikka

2. Maissi

3. Ritva

4. Orvokki

5. Tanja

6. Arja. R. (osoite puuttuu)

7. Paperi 40.

8. Heli R.

9. Merie

10. Minna