Eilen vielä yömyöhään oli vaan pakko laittaa rauta kuumiimaan ja tehdä muutama Encaustic työ. Nyt vaikka värejä on hyvä valikoima, niin nuo lilan ja pinkin sävyt otan väkisinkin käsiini. Illalla aloitin yhden työn keltaisella mutta se jotenkin vaan muuttui tehdessä lilaksi maisemaksi. Kuvissa ei välttämättä ole ihan prikulleen oikeat värit, koska kuvatessa ne tuppaa muuttumaan. Olen photoshopissa kuvia käsitellyt, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman luonnollisilta. Kuvien reunoihin olen lisännyt PS:llä ihan kapean reunan, yleensähän laitan kuviini varjon, mutta nyt tuo rauna sopii paremmin.

 

Tähän työhän tein moneen kerrokseen eri väreillä, valmiina TAAS hyvin lila voittoinen. Itse tykkään tuosta valkoisesta "huitulasta" vasemmassa kulmassa. Kumma miten johonkin kohtaan melkein joka työssä tykästyy, ne on kai niitä ihania vahinkoja. Työn koko on A5.

Tämä työ on myös kokoa A5. 

 

Tähän työhön "siivosin" rautaani, eli ylimääräiset värit pyhit kortin pintaan. Koko on A6.

 

Kiitos kaikille kommenttinsa jättäneille tuonne alempaan postaukseen, jossa pyysin hieman mielipiteitä kuvista. Odottelen vielä lisää kommenteja ja sitten pääsemme arpomaan. Kommentit olleet aika mielenkiintoisia, sellaisiakin että itselle ei olisi tullut mieleen. Mutta niinhän se on että jokainen näkee näissä aivan eri asioita, vähän sellaisia sielunmaisemia.

 Jos olet kiinnostunut kuvistani, ota yhteyttä s-postiini,
kirsi64(@)gmail.com
jätä sulkumerkit pois osoitteestani.