Teille monelle varmaan nuo digileimasit tuttuja ja monet varmaan niitä itselleen hankkineetkin. Minä olen tähän asti lähinnä ihmetellyt, mitä koko sana digileimasin pitää sisällään. Otinpa asiasta selvää ja nyt sitten pääsen esittelemään ensimmäistä omaa digileimasin avulla tehtyä korttia.
Tilasin itselleni oman kuvan johon tuli hetkessä latauslinkki omaan sähköpostiini. Kuva tallensin ja nyt voin tulostella kuvaa eri vahvuisille papereille, niin paljon kuin sielu sietää. Tämän ensimmäisen kuvan väritin photoshopissa, mikä sekin hyvin mielenkiintoista. Jopa niin mielenkiintoista, että tilasin itselleni piirtopöydän, jonka avulla toivon värittämisen olevan lystiä.
Digikuvat tuntuvat olevan aika edullisia ja nopeasti saatavilla. Yksi huono puoli on että tulostimella tulostettu kuva leviää jos siihen koskee vesiliukoisilla väreillä. En ole vielä kokeillut mutta siihen voisin kyllä kokeilla fiksatiivia jos sillä saisi siihen sellaisen kalvon, että vesiliukoisillakin väreillä onnistuisi. Tällä hetkellä ei ole kuin hiuslakkaa, ehkä sekin toimii tai sitten ei.
Jos sinulla on tähän ongelmaan hyvä vinkki niin kerro ihmeessä. Laser tulostettu kuva saattaa myös olla hyvä, en tiedä kun on mustetulostin.