Tänään sain postitettua monta kuorta liikekannalle.  Kikalle, Maissille, Paperi 40:lle ja Anskulle on postia luvassa hyvässä lykyssä jo maanantaina. Laitan sitten taas kuvia kun ovat perillä. Kikalta ja Paperilta tulikin jo kortteja, kiitos ne olivat ihania, Sinille myös kiitokset.
Äsken sain muutaman kuvan korteista päivitettyä maaliskuun sivulle.
Jos ei niitä sitä mukaa kuvaile, käsittele ja laita tänne sivuille kun niitä tulee ja valmistuu, niin suuri vaara on että laittamatta jää. Miksi pitääkin joskus olla niin saamaton. Puolustelen asiaa kyllä sillä että viikon aikana tempasin noin 40 uutta korttia, en tiedä mikä mielenhäiriö sen sai aikaan. Inspiraatioo puski jo aamu aikaisesta ilta myöhään.
Tänään kävin myös suorittamassa kansalaisvelvollisuuteni , äänestin. Tosi kiva mennä sinne äänestyskoppiin, kun menin vaan sillai extemporee, samalla kun hain postimerkkejä postista. Seisoin siellä äänestyskopissa kuin H.Moilanen, ei harmainta hajuakaan kenelle ääneni antaisin. Kai sen joku tuttu sai????
Kävin myös kirjakaupassa ja sen te kyllä tiedättekin mitä siellä tein. Juuu u, oli tarraa ja leimasinta ja liimaa ja lehtee, tiätty!!!!!
Nyt hetkeks loikoon ja huomenna taas uusi päivä, kut nait.....