Kiitos toveri toukokuulleni kaikista ihanista, viikottaisista muistamisista! Täytyy myöntää, että aina se on yhtä mukavaa saada jotain kivaa ylläriä. Mulla vaan se ongelma, että en tiedä oman toverini oikeaa nimeä tai blogia, kiittäisin oikein henkilökohtaisesti.

Kiitos myös omalle saylleni monista muistamisista!

Nyt pitäisi alkaa ahertaa noiden vaihtokorttien kanssa. Kuten asianomaiset jo tietävätkin, on potku ollut vähän hukassa. Mutta kyllä ne kaikki aina valmistuneet ovat ja luulen niin tapahtuvan tässäkin tapauksessa.
Sen verran poikkesin atc-korttien polulta tuonne helmien maailmaan, että helatorstaina opettelin tekemään sellaisilla pienen pienillä delica-helmillä, peyotetekniikalla sormuksen. Oli kyllä meikäläisen nakkisormille todellista akrobatiaa. Kun sitten vihdoin ja viimein tajusin sen jujun, homma sujui melko mukavasti. Seuraavaksi voisi kokeilla rannekorua, mutta vaatii jo melkoista innostuksen puuskaa!!!

Ai niin tein sellaisen helmisammakon avaimenperäksi. Siitä tuli ihan sellaisen näköinen, kuin se olisi jäänyt rekan alle, sillee PLÄTS! Laittelen kuvia tuonnempana, ehkä....