Kiitokset taas Saylleni, tällä viikolla saamastani kirjeestä. Kirje oli tulvillaan kaiken maailman ihanaisia kirjepapereita ja kirjekuoria, niille kun on tupannut olemaan, ainakin viime kuukausina ihan hirveesti tarvetta.
Hilkalle myös taas kiitokset, hän siis minun Toveri kesäkuu. Oli tarraa, nauhaa, värikynät ja kaikkee ihanaa tilpehööriä muovipussillinen.
Mistä ihmeestä aina tulee juuri sellaisia "tilpehöörejä", joita minulla ei ole ennestään ja mullakin sentään yli kahdenkymmenen vuoden aikana kerääntynyt, jo melko kohtalainen varasto nurkkiini.
Nyt on kai jonkinlainen tauko kaikessa muussa näpertelyssä ja askartelussa, ainakaan mitään valmista ei ole tullut. Veikkaan että tuotanto palaa taas käyntiin siltä osin syksymmällä. Nyt pitää kehitellä idiksii ja nauttia suvesta.
Ei täällä ihan laiskana ole lorvittu, ei toki. Jotain virkattukin, esim yksi kolmiohuivi ja salomoninsolmuja opeteltu. siitäkin huivi melkein valmis. Kohta vois sanoo että menee kuin vettä vaan ne solmut, mutta en sano. Ylpeys kun tahtoopi käydä lankeemuksen edellä!!!!!  = )
Virkkauksista tulee faktaa kuvien muodossa heti kun "kiireiltäni" kerkiin!!!!
Kyllä näillä sivuilla ja tietysti kaikkien tuttujen sivuillakin tulee käytyä päivittäin, eihän sitä malta olla poiskaan.
Askivaihtoja olen mielenkiinnolla seuraillut, aika hauska juttu sekin!!
Mutta kaikille niille jotka olette vaihtoja ehdotelleet, tai ehkä mietitte mahdollista vaihtoa, niin niistä sitten taas enemmän tuolla keskikesän jälkeen. Nyt pitää nautiskella tuosta ulkoilmasta kun kerrankin on meille suotu näin nätti kesä. Eikä hyttyset ja paarmatkaan ole olleet, ainakaan meillä päin, vielä ihan kauheena riesana. Kärpästen kanssa vaan meinaa hermot mennä, varsinkin öiseen aikaan!!!!