Hyvä muisti, mutta vähän lyhyt. Ainakin pätkii sen verran, että taas kortit läks maailmalle  ennen kuin kuvasin niitä. Yhden sentään sain tallennettua. Mutta ihmekös tuo, kun oli Marilyniä.
Viime-aikoina ei voi olla mitenkään ylpeä atc-kortti aikaansaannoksistani. En tiedä mikä kumma on, mutta ei vaan sytytä. Lieneekö tuo valtaisa jännitys joulusta jo tehnyt tehtävänsä. Onhan se taas ihan kamalan jännittävää, kun on ne tontut ja salaisuudet ja pukki ja kaikki. Vatsanpohjaa jo nipistelee kun miettii, että olenko ollut kilttinä koko vuoden. Olenhan minä ollut joo-o, kunhan ei lasketa esim. sitä päivää kun miesväkee laitoin kuriin (lue yritin laittaa). Tai silloin kun "vähän" korotin ääntäni, yksinkertaisesti siitä syystä, että saisin  sen paremmin  kuuluviin. Tai, tai, tai.... niin no, kuka niitä huonoja päiviä laskemaan.

Aurinko muuten paistaa tuolta pilven takaa ja valaisee IKKUNAT, aika siistin näköiset. Varmaan pitäis noita ns. joulusiivouksiakin jo harkita, ettei siirry taas juhannussiivouksen puolelle.

Tässä tää ainokainen Marilyn pläjäys. Ei siitä paljoo irti saa, mutta kuiteski....

1094166.jpg