Eikös se niin ole että joulunaika loppuun nuutinpäivään. No meillä heitettiin kuusi pihalle sitten ihan oikeaan aikaan, vaikka tuntui että ulosvienti hieman viivästyi.
Syykin selviää tuosta kuvasta, jossa pätkä latvaa. Meillä juniori sai asiakseen hoitaa joulukuusen kastelun, ja hyvin hommansa hoitikin. Kuuseen alkoi ilmestyä kasvannaisia, eikä neulasiakaan paljon tippunut koko aikana. En olisi millään raaskinnut vieläkään viedä sitä pois kun se oli niin nättiki.


Samalla kun raahasin kuusta tonne mettikköön, niin huomasin kuinka ihana ilma siellä on. Siis kohta tammikuun puoliväli, vettä sataa taivaan täydeltä, lumet taas kerran kadonneet ja hyvin ikävä tuulenpoikanen viuhusi pitkin mäkeä. Mahtaakoos nykyajan lapset edes tajuta millainen se oikea talvi on? Ainakin täällä etelämmässä suomessa talvesta ei voi sanoa että siitä nauttii. Kolmatta talvea täälläkin mennyt jo niin, että hiihtää ei ole voinut, eikä sen paremmin luistella tai laskea mäkeä. Ennen kun nämä olivat jokaisen lapsen työtä talvella. Pitää varmaan alkaa harkita muuttoa tuonne pohjoisempaan...