Oikein hyvää juhannuksen aikaa KAIKILLE!!!!!
Täällä kuten varmasti suuressa osassa suomea, on melko perinteinen juhannussää, eli vettä sataa ja ilman lämpötila on +13 astetta siis ei hurraamista.
Mutta ihan kivasti sisällä tarkenee hyvin kun vetää villasukkaa jalkaan ja muistaa lisätä takkaan puita säännöllisin väliajoin. Just tulin saunasta ja siellä ruumiini lämpötilä nousi ihan hikoiluasteelle, että silleen....laitetaas vielä valotkin päälle että näkeekin jotain!!!
Suomen lipunkin hinasin salkoon kastumaan. Vähän lippua kävi sääliksi, mutta kun aina on liputettu niin liputettiin tänäänkin. Toivottavasti sen sitten tuulonen kuivaa tuosta auringosta kun en mene ihan takuuseen.
Ajattelin kokeilla tuolle miesväelle korujen tekoa, yhden sain kitusesti aikaiseksi. Hartiat alkaa veisaan hoosiannaa jo pienenkin askartelun myötä. Pitäis panostaa enemmän tuohon ergonomiaan, mutta aina ei malta.

Käytin tähän kaulanauhaan lasihelmen tapaisia "pätkiä"(siniset helmet), sekä kirpparilta ostettua matskua(ruskeat helmet), sitten löysin muovisen "hain hampaan". Vaijeriin pujottelin koko komeuden ja tietty lukko.

Sitten tein pari korttia. Tämä ensimmäinen leimakortti on näitä hassun hauskoja Art Impressionistien leimakuvista väsätty. Tuppasi tulemaan taas sellainen runsauden sarvi koko kortista, sitä kun aina lisää vähän sinne ja vähän tonne!!!


Toinen kortti on
ZigZag-neliökorttipohjaan tehty 3D-kortti.
Korttipohja jo itsessään kaunis, eli pienet ääriviivatarrat riitti tähän tällä kertaa.


Siispä hyvää Minttumaarian jatkoa  edelleenkin....