Viime kesänä aloitimme remppaa tuolla meidän mökillä. Kahteen kertaan maalattiin ja koko terassi tehtiin uusiksi. Uudistuneesta mökistä piti niin viime syksynä laittaa kuvia, mutta ne kuvat taisivat jäädä vallan ottamatta. Eilen illalla kuitenkin asia tuli jälleen kerran mieleen ja kipasin kameran kanssa mökillä. Tuli siinä kuvailtua vähän muutakin, kun innostuin. Esimerkiksi meidän lammikolla asuu sorsan poikia, jo sellaisia aika suuria, tosin niiden kuvat jätän julkaisematta kun eivät oikein onnistuneet. Pitäisi niin lähelle päästä kuvaamaan ja ressukat pakoonhan ne lähti.
Aloitetaan nyt vielä muistin virkistämiseksi siitä vanhasta mökistä, jolle ei vielä ole ehditty tekemään mitään. Tältä se näytti...


Nyt se näyttää tältä. Tosin vaatinut melkoisen määrän työtunteja.


Terassille sulho teki aikamoisen rehvakkaat raput. Täytyy myöntää, että rapuilla on kyllä kamalan kiva istuskella aina silloin tällöin. Mikäs sen mukavampaa kuin siinä kaikessa rauhassa kuunnella lintujen laulua ja nauttia kesästä (ja kärpäsistä).
Terassia komistaa myös kaksi penkkiä ja pöytä. Aika näppärä käsistään tuo mun sulho on, ei siinä kauaa nokka tuhissut kun kalusteet olivat tehty. Kalusteet sopivat terassille kuin nenä päähän, itse ainakin kovasti tykkään.

Saunan oven pieleen tehdyllä komialla penkillä, on sitten mukava istuskella saunan jälkeen jos vaan kantti kestää. Jostain kumman syystä hyttyset kimpussa välittömästi!!!!

Sitten vielä yksi kuva. Nimittäin kuva raparperista joka on kasvanut melkoisen suureksi. Varmaan näitä isoja raparperinlehtiä löytyy monelta muultakin, mutta tämä oli meidän suurin. Laitoin oman jalkineeni siihen vierelle, kun en muutakaan mittaa löytänyt. Kengässä kokoa 39(siro). Lykkäsinpäs vielä varpaanikin samaan kuvaan.

EKS OO KOMEE??????