Kyllä tämä syksy on ihanaa aikaa kun kaikkea mukavaa löytyy tuolta metsästä ja puutarhasta.
Olinpa taannoin siskoni kanssa mustikoita noukkimassa. Tunnetusti litran jälkeen jo olen ihan valmis lähtemään kotiin. Mutta en tiedä onko pitkää pinnaa tullut lisää, kun taisikin olla 4,5 litraa, ennen kuin lähdin metsästä pois. Oikeastaan en vielä silloinkaan ehkä olisi lähtenyt ellei astiat olisi tulleet täyteen. Poimin puhtaat marjat suoraan pakasterasioihin, ei tarvii sitten metsästä väsyneenä alkaa perkaamaan , toimii!!
Eilen olin samaisen siskon kanssa vadelmia poimimassa ja taas sellainen 5 litraa että paukahti.
Kotona puutarhassa melkoinen savotta kun 20 marjapensasta odottaa. 2 ämpäriä sieltä jo kävin raapaisemassakin ja keitin ne tänään mehuiksi. 8 litraa ihanaa mehua pakkaseen nautittavaksi. Juniorikin perkasi raparperipenkin ja keitin niistäkin osan mehuksi. Paljon vaan sokkoo sekaan niin hyvää on.
Ripustin jo viime kesänä cd-levyjä pensaisiin ja ympärillä oleviin puihin, nyt laitoin lisää ja hyvin toimii rastaan pelättiminä, viime suvena siis ei ihan vielä.
Tässä tulee kyllä nyt vähän mieleen että laiska töitään luettelee, mutta olen vaan tosi tyytyväinen kun jotain saa aikaiseksi.
Nyt olo onkin sitten sen verran haapee, että parempi mennä ja laittaa napa kyljelleen...

Kauniita unosia!!!!