Nyt olemme uuden "Pinkkini" kanssa päässeet  jo hyvään alkuun. Olen sille esitellyt kotiseutua jo kahtena päivänä, maanantainahan se vasta muuttikin meille ja ihan hyvin on täällä viihtynyt. Yhteensä 37 km on maisema vaihtunut meidän yhteisellä taipaleella ja uskokaa pois hiki on virrannut!!!  Kuinka siis ihmisen päästä voi tulla niin paljon nestettä hikenä ulos.
On ollut aivan ihania syyskuun ilmoja, tänäänkin melkein +20 oli kun pyörälenkki kutsui. Tämän päiväinen lenkki olikin yhtä ylä- ja alamäkeä. Ei nuo tiet autolla tunnu missään, mutta ans olla kun sotket polkupyörällä hiki hatussa mäkistä tietä, niin silloin kyllä tietää elävänsä. Löysimme aivan ihania maaseutu polkuja joita pitkin oli kiva ajella. Armastus oli myös mukana ns. "huoltojoukoissa". Pitäähän sitä nyt puolimatkassa poiketa pienen pieneen kyläkauppaseen ostamaan morsiolle vähän jätskiä ja vaahtokarkkeja. On se kiva kun huolto pelaa!!!!! 
Seuraavaksi olisikin hyvä heittää pitkäkseen Yantra-matolle ja rentoutua. Mutta en nyt kuitenkaan taida ehtiä, kun on vähän muuta puuhaa.
Lämpimiä syystuulia teille kaikille!!!!!