Luonto muuttui lauantaina aivan mustavalkoiseksi. Yön aikana lämpötila oli laskenut kireästä pakkasesta jo hieman inhimillisempiin lukemiin ja samalla luonto oli kuorruttanut kaiken ihanaan pitsihuntuun. Näkemäänsä vain ihasteli ja ihasteli. Kaikki oli kuin sadusta tempaistu.
Tänään kävelin postilaatikolle ja nappasin muutamia valokuvia, joista kaksi pääsi näytille. Ylemmässä kuvassa on näkymää kun olen menossa postille päin. Taitaa olla eka kerta, kun täällä asumme, että saa ihastella näin talvista maisemaa.

Tässä alemmassa kuvassa pellon takana näkyy pieni musta läntti joka on meidän koti. Asumme maaseudun rauhassa, lähimpään naapuriinkin kilometrin verran matkaa. Ympärillä peltoja ja vanhoja santakuoppien pohjia, joten rauhaisaa on.
Kuviin tuli joku kumma vaaleanpunainen väritys vaikka valkoiselle ne kopsasin, mutta olkoon nyt tällä kertaa.

Askartelurintamalla on ollut hieman hiljaista. Enimmäkseen olen virkkaillut ja toissapäivänä aloin neulomaan pipoa joka ei näytä yhtään pipolta, paremminkin joltain sipulipussilta.Voi sitä onnetonta ken sen saa. Sitten tempasin matkaan jossain vaiheessa iso-äidinneliötkin. Ensin ajattelin että juu-u päiväpeitto sen olla pitää. Tarkemmin kun ajattelee niin tyynykin voisi olla ihan kiva. Kyllä se vaan niin on että edelleenkin ne nopsat käsityöt ovat kova sana.
Tänään tuli taas rovio helmitarvikkeita www.korutaivas.com , Tilasin torstaina 7.1 ja tänään jo täällä minun näpeissäni, nopeaa toimintaa.
Jos menis helmiä hipelöimään ja saamaan samalla väriterapiaa...