Kireät pakkaset saivat pysymään paljon sisätiloissa ja puikoilla oli töitä. Toki ulkoilinkin joka päivä tunnin verran, vaikka tuolla liki -30 asteessa se olikin aika viileetä puuhaa.
Tänään aamulla lämpötila oli -3, siis ihanat lenkki ilmat jälleen käsissä.
Se on kumma asia tuo sukkien ja tumppujen yms. kutominen/neulominen, siihen kun tuo himo vaan kasvaa eikä loppua näy. Nuorempana en edes osannut puikoilla mitään tehdä, mutta kai sitten siitä lähti kun sen kuuluisian ensimmäisen kantapään oppi tekemään, oli se ihana hetki.
Kauppojen lankaosastot kierrän tarkkaan läpi ja harvemmin sieltä pääsee pois niin ettei sinne koriin se kerä tai kaksi sujahda. Kaupassa kun selittelee itselleen aina "kas juuri tuo väri puuttuu" 
Onneksi kotona asun sellaisen miehen kanssa joka ymmärtää harrastukseni. Kannustaa ja joskus vähän kehaseekin, ostaa silloin tällöin lankaakin. Laitan tähän postaukseen kuvat tämän vuoden neuleista. Nuo edellisen postauksen punatulkkusukat tein myös tämän vuoden puolella.

 


005.jpg

Intialaiset peukalot tuli kokeiltua lapasiin tai meillä päin sanotaan tumppuihin. Näyttää aika hassuilta mutta istuu käteen hyvin. On kaiken lisäksi vielä helppo tehdäkkin.

Ohjeeseen linkki tässä: https://www.novitaknits.com/fi/fi/node/2041/instructions

 

004.jpg

Kynsikkäät itselle.

 

003.jpg

Tavis sukkaa keväisillä väreillä.

002.jpg

Pöllökynsikkäät. Ohjeita on netti pullollaan.

001.jpg

Tässä pikku jalkaan sopivat sukkaset.